Brug af programmet fra kommandoprompten

Du kan bruge Kaspersky VPN Secure Connection på kommandoprompten.

Kommandopromptsyntaks:

avp.com <command> [settings]

For at se hjælp til kommandopromptsyntaksen skal du indtaste følgende kommando:

avp.com [ /? | HELP ]

Denne kommando giver dig mulighed for at få en komplet liste over kommandoer, der er tilgængelige til administration af Kaspersky VPN Secure Connection via kommandoprompten.

For at få hjælp til syntaksen for en specifik kommando kan du indtaste en af følgende kommandoer:

avp.com <command> /?

avp.com HELP <command>

På kommandoprompten kan du henvise til programmet enten fra programinstallationsmappen eller ved at angive hele stien til avp.com.

Visse kommandoer kan kun udføres under administratorkontoen.